Creaspektakel 2024
Redactie Creaspektakel
Creaspektakel 2024
07/05/2024
1 min
0

Ruby Christmas met Card Deco Tekenstencils

07/05/2024
1 min
0

Titel workshop:       Ruby Christmas met Card Deco Tekenstencils

Workshopleider(s):  Leentje de Vos

Techniek:                 Tekenstencils en 3D

Duur workshop:      20-35 minuten

Korte omschrijving: Met de tekenstencils wordt een basiskaart gemaakt. De kaart wordt afgewerkt met de 3D plaatjes uit de Ruby Christmas Collectie van Precious Marieke en andere versiering.


In mijn webshop www.nifelhuske.nl verkoop onder andere de artikelen van Find It Trading. Sinds 2017 ben ik creatief auteur en kun je regelmatig mijn voorbeeldkaarten terug vinden in het Hobbyjournaal. Al een aantal keer heb ik een workshop mogen geven op het Creaspektakel in Kampen. Ook dit jaar ben ik weer van de partij en mag je bij mij aan de slag met de mooie tekenstencils van Card Deco.  Voor deze stencils heb je alleen Card Deco karton, een potlood en een Hobbyjournaalschaartje nodig. Nog mooier wordt de kaart als je het designpapier gebruikt op de basiskaart uit dezelfde collectie als de knipvellen. Tijdens de workshop ga je aan de slag met de Ruby Christmas Collectie van Precious Marieke. De kaart werk je af met witte streepjes, plaksteentjes en glitters. Glitters kunnen natuurlijk niet ontbreken op een kerstkaart.

Tip: Neem je eigen favoriete hobbyschaartje mee! ( Natuurlijk zijn er ook Hobbjournaal schaartjes aanwezig voor gebruik tijdens de workshop)


Bestel simpel en snel jouw tickets op hobbybeurzen.com

Reacties
Categorieën