Creaspektakel 2024
Redactie Creaspektakel
Creaspektakel 2024
07/10/2024
0 min
0

Zomerse kaart met Hobbydots-Corners

07/10/2024
0 min
0

Titel workshop:       Zomerse kaart met Hobbydots-Corners

Workshopleider(s):  Tanya Zijlmans

Techniek:                 Hobbydots

Duur workshop:      30 minuten

Korte omschrijving: We gaan een leuke kaart maken waarop we de nieuwe Hobbydots-Corners combineren met de collectie Lemon Breeze van Yvonne Creations


Ik ben Tanya, 43 jaar en woon in Waalwijk. Als beroep ben ik fulltime, ambulant medisch pedicure in en om mijn woonplaats. Voor de afwisseling maak ik in mijn vrije tijd kaarten met al die leuke hobbyspulletjes die elke maand uitkomen. 

Al enkele jaren mag ik kaarten maken voor o.a. het Hobbyjournaal en Creative Embroidery. Meestal zijn het Hobbydots- of borduurkaarten.

Op het Creaspekakel wil ik jullie kennis laten maken met de nieuwe Hobbydots-Corners. Deze nieuwe stickers kun je gebruiken als finishing touch op je kaart maar op deze creatie spelen ze de hoofdrol! We maken er een leuk oudhollands tegelpatroontje van.

Ik hoop dat jullie gezellig komen aanschuiven en kletsen met mij. 


Bestel simpel en snel jouw tickets op hobbybeurzen.comReacties
Categorieën