Workshop Santa Claus is coming!

Titel workshop      Santa Claus is coming!

Workshopleider(s):  Tjitske van der Heide

Techniek:                 scrap

Duur workshop:      ca 30 min


Hoi Allemaal, 

Ik zal me even voor stellen, ik ben Tjitske en ik woon in Balk. Daar run ik een hobbywinkel, Hobbyhuis de Strandjutters. Ik maak al jaren graag kaarten. Werken met papier maakt me blij en vooral het werken met mallen vind ik leuk. Ik hou ervan om mijn kaartjes aan te kleden,met een bloemetje, vlindertje o.i.d., leuke tekst erop en klaar.

Ik mag al een tijdje creaties voor het Hobbyjournaal maken en dat vind ik elke keer weer erg leuk!

Deze keer mag ik een workshop geven. Ik heb een label gemaakt, omdat ik dat altijd leuk vind. Ik mag jullie kennis laten maken met de nieuwe collectie van Yvonne Creations, Christmas Scenery. Daarnaast heb ik er wat vellum bij gebruikt. Vellum is lastig om teplakken, maar het effect is altijd zo leuk! Natuurlijk heb ik vele mallen gebruikt en laat ik zien wat een randje met een zwarte fineliner kan doen.

Wie weet tot ziens! 

Tjitske van der Heide

Over de schrijver
Reactie plaatsen