Workshop Designed by Anna - Felix Fox
27 juni 2023 

Workshop Designed by Anna - Felix Fox

Workshopleider(s):  Carlavan Dijk

Techniek:                 Scrappen

Duur workshop:      30 min ongeveer 

Korte omschrijving: Een herfstkaart met Felix Fox


Hallo Allemaal, mijn naam is Carla van Dijk, woon in het mooie Kampen en werk sinds maart 2023 bij Findit trading/media. Als Creatief Redactielid. Ik ben veel te vinden op de socials zoals Facebook en Instagram. Ook ben ik elke week live met de mooie nieuwe collecties die uitkomen bij Find it . Ik hou van scrapkaarten en dan helemaal met diertjes; laat Designed by Anna nu helemaal mijn dingetje zijn, elke 2 maanden een nieuw diertje met allerlei leuke dingen erbij.

Bij deze workshop mag je al met het allernieuwste diertje aan de slag en dat is Felix Fox.  Heel mooi designpapier erbij, alles in de herfstkleuren.

Houd jij ook zo van de diertjes en de herfst dan zit je bij mijn workshop helemaal goed. 

Een envelop ligt al klaar met alle gestanste onderdelen, jij zet het in elkaar en maakt er een superleuke kaart mee… hoe leuk is dat…

Zie ik je 19 augustus?


Creatieve groetjes,

Carla van Dijk

Over de schrijver
Reactie plaatsen