Kerstlicht opzetkaart maken

Titel workshop:”Kerstlicht”

Workhop leider: Joke Sommeijer

Techniek: 3D opzetkaart.

Duur workshop: ongeveer 30 - 40 minuten

Omschrijving:

Een kerst-opzetkaart met los kaartje waar een persoonlijke tekst op kan worden geschreven.


Even voorstellen:

Mijn naam is Joke Sommeijer. Tot een paar weken geleden was ik eigenaresse van Kreahoek Ovezande

Op 68-jarige leeftijd heb ik na 21 jaar besloten te stoppen met mijn winkel. Na een werkperiode van 52 jaar, tijd voor andere uitdagingen waaronder workshopleider tijdens Creaspektakel Kampen voor Find IT.

Ook hier hoop ik mijn passie voor kaarten maken over te brengen op andere hobbyisten. Natuurlijk gebruiken we voor deze kaart producten van FindIt. In dit geval de “A perfect Christmas” collectie van Jeanine’s Art

Ik zie je graag op 20 augustus!


Wil jij meedoen aan deze workshop? Bestel hier je tickets


Over de schrijver
Reactie plaatsen