Kerstkaart maken met diverse mogelijkheden

Kerstkaart maken met diverse mogelijkheden

Titel workshop:       Kerstkaart maken met diverse mogelijkheden

Workshopleider(s):  Kim de Lange

Techniek: Scrap       

Duur workshop:      +/- 30 min.

Korte omschrijving:   We gaan deze leuke kerstkaart maken met huisjes.


Hoi,

Mijn naam is Kim de Lange, ben al een tijdje auteur bij het Hobbyjournaal, waar ik voornamelijk scrap kaarten voor maak. Sinds kort maak ik ook Hobbydots-ontwerpen voor het magazine Hobby & Zo. In het dagelijks leven, run ik een mooie hobbywinkel in Genemuiden.

 Op CreaSpektakel 2023 ga ik deze leuke kerskaart met huisjes met jullie maken. De materialen zijn afkomstig uit de collectie Snowy Christmas van Amy Design. Kom je gezellig langs? Dan laat ik ook de andere mogelijkheden zien met deze huisjes. Tot 19 augustus!

Creatieve groetjes,

Kim de Lange

Over de schrijver
Reactie plaatsen