Kersthanger maken

Titel workshop:     Kersthanger    

Workshopleider(s):     Joke Snippe    

Techniek:    Sparkles    

Duur workshop:     20 / 25 minuten    

Korte omschrijving:   

Bij mij aan tafel kun je deze kersthanger komen maken. Hij is niet moeilijk, hoor! De witte ster is al namelijk al voorbedrukt, dus je kunt gelijk beginnen met de Sparkles. Dan wat knip-, en plakwerk – gaatje - lintje en klaar. De hanger ziet er extra feestelijk uit door het gebruik van het glitterkarton. Leuk om zelf op te hangen of te versturen, hij past in een vierkante envelop.


Over de workshopbegeleider

Mijn naam is Joke Snippe, 57 jaar, getrouwd, moeder van drie en oma van 1 heerlijk ventje. De afgelopen jaren heb ik enthousiast meegewerkt aan Hobbyjournaal en Hobbyzine+. In het begin maakte ik vooral scrapkaarten, later ook borduurpatronen en toen de Sparkles opkwamen dook ik ook daarin. Ik heb daarnaast heel wat Sparkles-setjes gemaakt. Altijd veel plezier in gehad en ik kreeg er stiekem ook wel een kick van wanneer ik ‘mijn’ setjes in de winkel zag liggen. Sinds begin dit jaar ben ik even gestopt. Door mijn werk, mantelzorg en vaste wekelijkse oma-dag bleef er niet veel tijd over om nieuwe creaties te bedenken en uit te voeren. Dus even pas op de plaats. 

Zodra ik hoorde dat het Creaspektakel dit jaar wel gaat plaats gaat vinden, begon het weer stevig te kriebelen. Ik heb de laatste keer ook een workshop verzorgd. Die was goed bezocht en ik vond het een ontzettend leuke en gezellige dag. Er was toen ook een bus vol Deense dames en zij kwamen met groepjes tegelijk een kaartje bij mij maken. Leg dan maar eens uit wat de bedoeling is en waarom sommige dingen op een bepaalde manier makkelijker gaan… Met wat handen en voetenwerk en een mengelmoesje van Duits en Engels kwamen we er wel uit. We hebben wel erg gelachen, hoor. 

Dus ik ben er graag weer bij en heb er zin in. Zie ik jullie ook op 20 augustus?


Wil jij meedoen aan deze workshop? bestel hier je tickets

Over de schrijver
Reactie plaatsen