Creaspektakel 2024
Redactie Creaspektakel
Creaspektakel 2024
06/07/2024
2 min
0

Kaarten maken met aquarelpotloden, aangeboden door Crea Weekend Hardenberg

06/07/2024
2 min
0

Workshopleider: 

Monique (Miqueart).

Techniek: 

De basis m.b.t. het gebruik van aquarelpotloden uitleggen.

Duur workshop:

Doorlopend aanschuiven.

Korte omschrijving:

In samenwerking met Crea Weekend Hardenberg kunnen mensen bij deze workshop lekker aanschuiven en aquarelpotloden uitproberen. Monique van Miqueart vertelt hoe ze dit materiaal kunnen gebruiken. Ze mogen ze uitproberen op kaartjes die Monique zelf voorgetekend heeft. Die kunnen ze vervolgens meenemen. 

Na het Crea Spektakel in Kampen is het nog twee maanden aftellen, en dan is het tijd voor Crea Weekend in Hardenberg! Deze beurs wordt georganiseerd op 11, 12 en 13 oktober in de Evenementenhal in Hardenberg. Crea Weekend Hardenberg heeft maar liefst 190 deelnemers, waarvan Find It Media (de organisator van het Crea Spektakel) er één is en we zijn blij met ons partnerschap! Als Crea Weekend Hardenberg bieden we jullie graag bij het Crea Spektakel een leuke workshop aan in samenwerking met Monique van Miqueart.

Miqueart is een webshop met wenskaarten, cadeaulabeltjes, stickervellen en kalenders. Alle illustraties zijn door Monique  ontworpen en daardoor uniek. De kaarten zijn in verschillende (online)winkels te vinden.

Miqueart heeft geen winstoogmerk, de winst van de webshop gaat naar organisaties en stichtingen die zich bezighouden met dierenwelzijn, vooral naar Stichting Flappus in Zwolle.

Ook bij Crea Weekend Hardenberg bieden we veel workshops aan, in totaal meer dan 100 (!). Als voorproefje laat Monique van Miqueart jullie tijdens het Crea Spekakel kennis maken met de mogelijkheden van aquarelpotloden. Tijdens deze workshop kunnen mensen lekker aanschuiven en aquarelpotloden uitproberen. Monique vertelt hoe ze dit materiaal kunnen gebruiken. Ze mogen ze uitproberen op kaartjes die Monique zelf voorgetekend heeft. Die kunnen ze vervolgens meenemen. En natuurlijk meteen 11, 12 en 13 oktober in de agenda reserveren!Reacties
Categorieën