JEJE Marij Rahder

Titel workshop: Marij Rahder 3D

Workshopleider(s): Tessa Boom

Techniek: 3D      

Duur workshop: +/- 30 min

Korte omschrijving: 

Wie zijn Elly en Tessa?

Elly is samen met haar broer eigenaar van JEJE Produkt, fabrikant van peel-off stickers en hobbymaterialen. Ze kwam haar nicht Tessa na jaren weer tegen op een familiereünie.  Ze raakten aan de praat en bleken allebei dezelfde interesses te hebben en vooral allebei creatief bezig te zijn. Zoals men zegt “een Match made in Heaven”.
 Sindsdien spreken en zien ze elkaar wekelijks en maakt Tessa als auteur veel prachtige voorbeelden voor het Hobbyjournaal en de Hobbyzine, maar ook voor de website en social media van JEJE Produkt.  


Elly en Tessa geven workshops kaarten maken met diverse JEJE Produkten, zoals de stickers Jewelly Pearls & Gems, een techniek waarbij grote stickers ingelegd worden met kleine stickers. Het leuke hiervan is dat de kaart te gebruiken is voor alle gelegenheden, want je past eenvoudig de kleuren aan door ander papier of andere kleuren stickers te gebruiken. Zo is iedere kaart een unieke creatie en geen één kaart hetzelfde. Liever iets anders maken? Dat kan ook! Aan onze tafel kan iedereen terecht, fan van de Marij Rahder-afbeeldingen en 3D-knippen? Ook hier hebben we een paar mooie voorbeeldkaarten die gemaakt kunnen worden. Dus kom je met meerdere personen, maar heeft niet iedereen dezelfde interesses om te doen? Wellicht is deze workshop tafel dan juist voor jullie, want er zijn verschillende keuzes. We leggen verschillende voorbeelden op tafel dus loop langs en maak je keuze, tot ziens op 20 augustus!  Over de schrijver
Reactie plaatsen