Easelcard Summer Vibes

Titel workshop      Easelcard Summer Vibes 

Workshopleider(s):  Monique Dorgelo

Techniek:                 3D Easelcard 

Duur workshop:      30 minuten 

Korte omschrijving:  Maak een zomerse easelkaart. Het lijkt lastig maar is eigenlijk heel simpel.


Hallo allemaal,

Mijn naam is Monique Dorgelo. Ik werk bij Find It, ben getrouwd en heb 2 volwassen dochters.

Ik heb veel hobby’s waaronder het maken van kaarten.  Ik vind het leuk om scrapkaarten en zo te maken of 3D plaatjes. De laatste tijd vaker met stansen en stempelen. Ook vouwkaarten vind ik leuk, en daarvan is de easelcard toch wel mijn favorietje. Je hebt ze in verschillende vormen en formaten. En je kan ze zo gek, vrolijk of romantisch maken als je wilt. Met leuke stansen of met een stempelplaatje, 3D plaatje, of natuurlijk een combinatie van deze. En in welke vorm dan ook: ronde, vierkanten of asymmetrische.


En nu mag ik op het CreaSpektakel van 19 augustus een workshop geven over het maken van zo’n Easelcard. Hoe leuk is dat?  Nou ja…. Ik moest er wel even over nadenken, hoor. Ik heb dit nog nooit gedaan. Maar zoals Monique tegen mij zei toen ze me vroeg voor het CreaSpektakel en ik vertelde dat ik het best eng vond en nog nooit had gedaan: Pipi Langkous zei : ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

En ze heeft nog gelijk ook. Je moet het eerst gedaan hebben om te weten of je het kan of leuk vindt.

Dus onder dit moto ga ik voor jullie een workshop geven.

Ik ga dan met jullie zo’n leuke Easelcard, of te wel een ezelsoorkaart, maken. Het lijkt lastig maar is eigenlijk heel simpel. Een easelcard in zomerse stijl, om het vakantiegevoel te krijgen of vast te houden. Met de leuke, kleurrijke push out vellen en het paperpack van Yvonne Creations – Summer Vibes. Daar word je toch echt vrolijk van?!

 Zeg ja tegen nieuwe avonturen en tot ziens op het CreaSpektakel!

De creatieve groetjes van Monique Dorgelo

Over de schrijver
Reactie plaatsen