De ticketverkoop Creaspektakel 2023 is gestart

De ticketverkoop Creaspektakel 2023 is gestart


Vanaf NU kun je je kaartjes voor het workshopplein bestellen. Er zijn verschillende opties, dus kijk goed wat bij je past en stem het eventueel af met je vriendin, zus, moeder, dochter etc. Van te voren een ticket bestellen betekent dat je op de dag zelf alleen maar je definitieve toegangsbewijs hoeft af te halen én dat er een leuke Goody voor je klaar ligt.

Het betekent overigens niet dat je ook een gereserveerde plek hebt bij de workshops van je keuze.

Er zijn workshops en plaatsen genoeg, dus op het tijdstip dat het jou uitkomt, bezoek je de mooie Bovenkerk en kies je de workshops die je wilt volgen. De workshops duren elk ongeveer een half uur maar starten niet op vastgestelde tijden. Je kunt aanschuiven wanneer er plek is.

En voor of na je bezoek aan de kerk (of allebei), maak je natuurlijk een uitgebreide ronde over de enige outdoor-hobbybeurs van Nederland! In een deel van de Oudestraat en op de Koornmarkt rondom de Bovenkerk vind je tientallen kramen met de nieuwste hobbyartikelen en de leukste aanbiedingen. Genoeg redenen om op 19 augustus een bezoekje te brengen aan de mooie Hanzestad Kampen.

In de komende weken zullen er steeds meer details over de workshops bekend worden gemaakt. Een regelmatig bezoekje aan de website is dus goed voor de voorpret!

Graag tot 19 augustus!!

Over de schrijver
Car
Door

Car

op 18 Aug 2023

De uitleg wat het precies betekent, is soms wel heel erg weinig. Behalve bij de mousse, daar had ik een goed beeld bij. Hobbydots: wat heb ik er nou aan dat ik lees dat ze ook schildert...ik wil weten wat hobbydots zijn!

Reactie plaatsen