creaspektakel 2022

Vanuit de redactie/organisatie van het Creaspektakel een eerste berichtje over editie 2022! Een editie waar we – eindelijk – ons tienjarig jubileum gaan vieren.

Op het moment dat bekend werk gemaakt dat evenementen weer mogen, gingen bij ons op kantoor direct alle knoppen om. In de gangen vonden de eerste overlegjes plaats, de verkoopafdeling startte met het bellen van de kraamhouders en op de redactie gingen we aan de slag met het benaderen van onze workshopteams.

Ondertussen was er uiteraard overleg met de gemeente en de beheerder van de prachtige Bovenkerk, werd de website nieuw leven in geblazen en ga zo maar door. Want na twee stille jaren gaat het er eindelijk weer van komen!

Alle radertjes zijn inmiddels gaan draaien en uiteindelijk moet dat samenkomen in een geoliede machine op zaterdag 20 augustus.

Als je al eens eerder bent geweest, weet je wat je ongeveer kunt verwachten. Maar is het allemaal nieuw voor jou, blijf ons dan vooral volgen via de website, Het Hobbyjournaal en onze socials. Want Creaspektakel Kampen is een uniek evenement! Uniek omdat het een combinatie is van binnen en buiten, van beurs en workshops, van genieten van je hobby én van de mooie stad Kampen.

Zien we jou ook op 20 augustus?

Over de schrijver
Reactie plaatsen