Borduren op Papier

Titel workshop:     Borduren op Papier    

Workshopleider(s):     Astrid Meijer    

Techniek:    Borduren    

Duur workshop:     plus, minus 30 minuten    

Korte omschrijving:    Het maken van een kaart met een geborduurde opleg     

Over de workshopbegeleider:

Mijn bedrijf Crealoekie bestaat 27 oktober a.s. 25 jaar en heb in deze jaren vele hobby’s uitgeoefend en les in geven. Van textiel schilderen tot werken met Pretex, werken met Trichem. Enz.

Tot 2001, toen ik in aanraking kwam met 3D. Eerst de hele grote velen die je zelf moest indelen tot de A4-knipvellen van nu. In 2005 ben ik mijn eigen 3D-pakketten gaan ontwerpen en een jaar later mijn borduur pakketten Borduren op Papier.

Vooral de Yin Yang Borduur pakketten zijn bij vele kaarten maaksters geliefd.

Onze Astrid was in het begin een cursist en in de loop der jaren een goede en lieve vriendin geworden. De laatste 7 jaar helpt Astrid mij veel met stansen en het bedenken van diverse kaarten. Zij geeft voor mij de workshop in de Kerk in Kampen, dit gaat ze voor de 4e keer doen.

Zo is het gezicht in de kerk van Astrid en op de markt van mij zelf, Loekie.

Op de markt ben ik niet alleen, het andere gezicht daar is van Lisette, ook een lieve en goede vriendin geworden. Haar passie is borduren (kruissteek).

Tijdens de markt hebben we vele nieuwe 3D-pakketten zoals Kerst – Heren – Bloemen – Baby en borduren op papier bij ons, maar ook vele nieuwe Borduurpakketten en Borduren op Stramien.    


Wil jij meedoen aan deze workshop? Bestel hier je tickets

Over de schrijver
Reactie plaatsen