Creaspektakel 2023
Redactie Creaspektakel
Creaspektakel 2023
08/08/2023
0 min
0

Een beetje vintage met Card Deco

08/08/2023
0 min
0

Titel workshop:       Een beetje vintage met Card Deco 

Workshopleider(s):  Leentje de Vos-Scheweer

Techniek:                 Scrappen

Duur workshop:      ongeveer 25 minuten (getest door mijn dochter 😉 )

Korte omschrijving: Een tekst stempelen op een label, zelf een achtergond maken met inkt en de kaart versieren. Alles met materiaal van Card Deco Essentials


Mijn naam is Leentje de Vos-Scheweer, mijn hobby is mijn webwinkel ‘It Nifelhûske’ wat fries is voor ‘het freubelhuisje’. Bij mij kun je tijdens het Craspektakel een kaartje maken met een vintage twist. Alle materialen die ik gebruik bij mijn workshop zijn van Card Deco Essentials. Card Deco is een merk dat alle andere merken en hobbylijnen aanvult. Wie mijn creaties in het Hobbyjournaal volgt, weet dat op bijna elke creatie die ik ontwerp, naast het linnenkarton, ik wel iets van Card Deco gebruik zoals Cutting Dies, inkt, plakparels, Enamel Dots enz. Natuurlijk is er ook een ruim assortiment Card Deco in mijn webwinkel te vinden op www.nifelhuske.nl

Reacties
Categorieën