3D Easelkaart Bee Honey

Titel workshop: 3D Easelkaart Bee Honey

Workshopleider: Ellen Snel-Dorgelo

Techniek: 3D 

Duur workshop: 30 minuten

Korte omschrijving: Easelkaart met 3D, stempels en leuke zomerse push-out plaatjes.


Hoi allemaal,

Leuk dat jullie naar het Creaspektakel komen, het wordt vast weer een creatieve, gezellige boel. Ik vind het super dat ik ben gevraagd om een workshop te geven en mocht aan de slag gaan met de nieuwe serie Bee Honey.

Ik ben Ellen Snel, woon in Kampen en ben graag creatief bezig, elke keer wat anders doen vind ik het leukste dus een beetje een bezig bijtje ben ik wel ;) Op dit moment ben ik vooral bezig met journaling en kaarten maken en vind het heerlijk om daarbij verschillende technieken te gebruiken.

Voor deze workhop heb ik gekozen voor een Easel-kaart waarbij je optimaal gebruik kan maken van de verschillende materialen uit de set, dus lekker aan de slag met 3D, stempels en leuke plaatjes. Vind het altijd heel leuk om te zien dat iedereen weer wat anders maakt met dezelfde spullen.

Ik ontmoet je graag aan mijn tafel.Over de schrijver
Reactie plaatsen